تازه ها
لوراسیدون و اختلال دو قطبی
تا کنون در مورد نقش اولانزاپین و کوتیاپین در اپیزود افسردگی اختلال دو قطبی شنیده ایم. یافته ای که نمی توان به آریپیپرازول یا زیپراسیدون نسبت داد اما نقش لوراسیدون چیست؟
اساسا سئوال این است که مزیت این دارو چیست؟ درمانگران هر از چند گاهی نام داروهایی را می شنوند که فواید زیادی برای آنها ذکر شده در حالی که دیری نمی پاید که بروز مشکلاتی چون مشکلات جد آنها درمانگران را نا امید می کند. همچون مهار کننده های باز جذب سروتونین و دوپامین که همچون سه حلقه ای ها افزایش وزن را بهمراه آوردند(گرچه ار ابتدا به چشم نمی آمد) یا آنتاگونیست های دو پامین و سروتونین که همچون جد مهار کننده دو پامینی خود افزایش وزن،سندروم متابولیک و اختلالات جنسی را به همراه آوردند
دیگر اثری از انقلاب های کلرپرومازین ،ایمی پرامین،لیتیم و کلردیازپوکساید نیست چرا که بوضوح داروهایی که پس از نسل مادر خود آمده اند نتوانستند انتظارات درمانگران را برآورده کنند. اما ایا این مسئله در مورد لوراسیدون هم حاکم است. آیا این دارو هم شبحی بیش نیست که تنها در کوتاه زمان اندکی درمانگران را امید وار می کند. آیا عوارض اکستراپیرامیدال،هیپرپرولاکتینمی، عوارض قلبی عروقی و خواب آلودگی مصرف لوراسیدون را همچون کوتیاپین و اولانزاپین محدود می کند؟ اینها سئوالاتی است که بزودی جواب هایی برای آنها عنوان خواهم کرد.